Sunday, December 9, 2012

Future outfit.

This is very very advance wishes. Bila dah sampai masa, please remind me ya.

This is my wishes for my future outfit. HEHE. Tak malu Izzani. Sokayy. Just read it people.

Kalau boleh, tak kisah lah bertunang, bernikah atau during reception day, kalau boleh saya...

Nak pakai baju kurung or dress or anything yang nampak ayu but tak ketat. Tak ketat sampai nampak macam kerengga. Yang fit sangat-sangat tak nak.

Nak pakai tudung bawal as this is me. Tudung bawal is my only bestfriend ever. Tak nak pakai selendang, syria, apa-apa lah selain dari tudung bawal. & kalau boleh tak nak tucked in tudung dalam baju. Macam pelik jer pakai tudung bawal & baju kurung / dress, kemudian tucked in tudung. Err.

Nak pakai very thin make up. Yang simple simple make up dah lah. Kalau tak pakai langsung, nampak suram pula. Tak pengantin lah. HEHE. Make up yang nampak natural. Warna natural. Yang bila orang pandang tak nampak macam ada sebarang bendasing pada muka. Tak terlalu tebal. Nipis nipis sudah.

Tak nak pakai heels yang tinggi tinggi. Nanti jadi sama tinggi dengan pasangan pula. HEHE. Eyh! Bergurau pula :P Tak nak pakai heels yang tinggi sebab tak pandai pakai. Nanti nak salam salam, jumpa orang, photoshoot lari-lari ala hindustan, terpelecot, buat malu jer.

Manusia kadang lupa. Bagi mereka hari perkahwinan adalah hari di mana mereka boleh menjadi raja sehari. Tapi, tak kira dalam keadaan apa sekali pun, kita tidak boleh menjadi raja kepada syari'at Islam hatta raja untuk sehari pun.

I'll remain beautiful in your eyes kan?
Lets make our day wonderful!


2 comments:

Sebijik comment anda amatlah berharga untuk saya.