Sunday, February 6, 2011

Kisah Pantai Timur - Part I

Dah lama tak update kan?

Izzani dekat Pantai Timur lahh sekarang. Tak sempat nak ngadap laptop berapa hari nie.

Dari UIA PJ- balik rumah jalan duta dalam 15 minit tukar-tukar baju - terus gerak pergi Kuantan - Kemaman - Dungun (overnite semalam) - sambung pergi Marang - Kuala Terengganu - Pasir Puteh - Kota Bharu - Jeli - Pengkalan Chepa - Machang.

Dan sekarang dah on the way nak balik KL balik dah. Jam jangan cakap lah jalan raya. Biase lah orang balik cuti kan. Tapi malam nie overnite dekat Dungun lagi sekali. Besok sambung jalan balik KL okayy. Bape hari dah tak ngadap KL nieh. haha.

Nanti aku cerita lagi lah kisah-kisah pantai timur nie okayy. Banyak sangat nak cakap sebab aku sangat teruja bila jejak kaki dekat sini. Macam orang jakun sikit pun ade aku nie. haha.

Gambar-gambar pun akan di update kemudian okayy. Harap bersabar. Bak kate abah aku mase kami adik-beradik tengah tunggu ibu dengan abah dekat Pasar Payang pilih pilih baju batik, "Hari-hari baca surat khabar, harap bersabar.." ahaa.

Okayy. Suasana dalam bilik nie agak sejukk. Tak dapat nak taip panjang-panjang sebab tangan macam dah nak beku. haha.

Bye bye. Pantai Timur best. Lagi-lagi Kelantan. I likkkeeeee. :)


Wait for more more more piccasss and the story morry yaa. Salam Pantai Timur. :)

2 comments:

  1. haha. a'ah. sangat best. nanti kite sambung story morry okayy. hehe. :)

    ReplyDelete

Sebijik comment anda amatlah berharga untuk saya.