Sunday, November 7, 2010

Kisah insomnia.

Salam semua.

Lagi hari nie, aku macam tak terasa nak cakap panjang-panjang memandangkan masa mencemburui kita. Cewah. Tak de laa. Masa nak cemburu tuh hak dia. Tak boleh nak elak. Kita manusia nie yang kena kejar dia, guna dia, jage dia elok-elok supaya masa kepunyaan kita tuh tak disia-siakan. :)

Okayy. Picture untuk hari ini, yang dijumpai bila berjalan-jalan dekat tumblr orang (tak kenal pun orangnye). hehe. Just a cute picture, sebab tuh terasa macam nak upload. Bak kata adik aku yang kecik sekali dalam diari dia "dia tuh ciut sangat". haha.

*tengah carik USB handphone nak letak picture nie dalam handphone. Tapi USB tak dijumpai lagi. aiseyman. haha.


Nak buat tumblr. Tak nak. Nak. Tak nak. Nak. Tak nak. haha. memang TAK NAK pun. Cukup lah blogspot nieh kan.

5 comments:

  1. @cik faraahaha. tak pe laa. blog nie pun dah cukup laa untuk seisi keluarga. ahaha!

    ReplyDelete
  2. ish, mmg kerjaye mplagiat je ea..haha

    ReplyDelete
  3. boy tu ada bebear! comellllllllllll :D

    ReplyDelete

Sebijik comment anda amatlah berharga untuk saya.