Sunday, January 9, 2011

Kisah Our Room Makeover.

Haha. Tajuk nak gempak jer kan? Bajet macam Eric Leong yang datang bawah set-set perabot rumah, dengan set penghawa dingin dan segala cat warne warni bagaiii. Ape kess??

View dari luar pintu masuk. Harap maap, hamper tuh bukan kitorang, I mean, aku dan roomate aku punye pun. haha.

Haa. Yang atas meja study Izzani. Yang kiri loker Izzani. Dan yang kanan, pintu laahh!

Nie rak buku Izzani. Stok makanan, aihh, jangan cakap lah. Satu rak KHAS dekat atas tuh. hehe.

Eyhh, eyhh. Macam nak zoom sikit jer dekat rak buku yang bawah tuh.

Laaaahhhhh! Komik rupenyee. Ahaha! Mintak maap laa. Nie laah keje waktu LAPANG aku.

Yayy! Yang ini katil Izzani. Teddy B-ear itu, ehem ehem yang bagi :)

Okayyy. Sekian, terima kasih. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke laman melihat bilik Izzani dan roomate nye. Tak lawa mane pun. Tapi puas hati jugak laah sebab buat tiap-tiap hari lepas habis kelas tak sabar nak balik bilik. Nak tido! haha.

Dan, of courseeee!

Rinduu laahh semua-semua nieh. Yelah. Dulu semua dekat PJ. Tapi lepas nieh, malah sekarang nieh, dah ade yang pergi Gombak and ade yang pergi Kuantan. Takpelaah. Nanti kita buat reunion laahh. Nama dia, Reunion Room 834, 838, 344, 109, 516. Hahahh! Banyak kan room kitorang. Bilik kami, bilik mereka jua. Bilik mereka, bilik kami jua. hehe. Jumpe laagiiii! :)

10 comments:

  1. awww!!!sy pon rndu anda juga zany..n sy pon rndu zaman blik anda,blik kami..haha..rndu nk gelak2 semua..cpt plan reunion zany..hehek..
    btw blik gler bpk cntk..haha

    ReplyDelete
  2. So nice. Your blog design is AWESOME! Ahaha! XD

    ReplyDelete
  3. waaahaahaha. cepat² buat reunion! hehe :)

    ReplyDelete
  4. pah - haha! jom jom. sebabkan nanti majoriti dekat kuantan, kite buat reunion dekat kuantan. okayy. set! ehehe :P

    ReplyDelete
  5. kirin - hahaa! thanks! dah nak grad baru nak berkemas kan. hehe.

    ReplyDelete
  6. qasim - hahaa. thanks. seem like u didn't come to my blog for a long time rite? haha. thanks btw. :)

    ReplyDelete
  7. anis - haha! takpe anis. tunggu bulan 9 nanti saye sampai sane. insyAllah. hehe :)

    ReplyDelete

Sebijik comment anda amatlah berharga untuk saya.