Monday, April 18, 2011

Kisah these stories are my own, from my heart flow :)

Kalau Natasha Bedingfield nyanyi "These words are my own, from my heart flow". Kali nie turn aku to be less word but have a meaningfull story.

Hari nie aku rasa macam tak nak cakap banyak sangat sebab aku dah copy paste orang punye doodle untuk buat ini cerita. Tapi aku bukan copycat sebab aku tak edit doodle dia jadi doodle aku dan sekarang aku nak credit kan kepada Doodlier atas sumbangan doodle yang terbaik!

And again, this is the jiwang story yang aku tersipu-sipu malu sambil menaip. hehe.

Belog bagi aku adalah satu medium yang aku boleh express penghargaan aku dekat setiap orang, sama ada keluarga aku, kawan-kawan aku dan sebagainya.

Jadi cerita ini pun tak salah untuk berada di sini sebagai salah satu penghargaan dari aku untuk seorang insan bernama _______. haa. Sambung sendiri. AHAHA.

Lets the story begin.....
Bangun pagi, kepala dah macam sarat, rasa macam semua neuron-neuron tersangat rajin berhubung antara satu sama lain.
Badan pulak dah tak boleh kalah dengan mashmello. Lembik-lembik jer lebih.


And I know once my handphone start ringing in the morning, pick up, hear your voice, ask me to perform the Subuh prayer. *Senang cakap, kejut Subuh. hehe.

Lalu aku berdoa semoga Allah memberikan kesejahteraan dan kegembiraan dalam hari-harinya.
And and, the black cloud that hanging over my head start to move away and you start shining my day :)


 Tak kira waktu. Tak kira masa. Tak kisah bila. Waktu aku sihat atau pun dah separa gila. AHAHA

 Lagi lah tak kisah kalau bab aku nak makan, sebab you always know me. "Dah kenal dah". Yer dok? HAHA


 Know what? This is the truth. The truth that comes from my truly heart.

Fuhh. Baru syewonok rase. The black cloud have moved and the shines come together with you on my day.

And last but not least,
Let's jom! :)

And I'm sure you will look double cuter on your older time. hihihi.

I was never tired of this life and it's not gonna matter if I fall down twice, cause I know each time I fall, you won't let me hit the ground. Thanks for being around.

RZ v(.^_^.)

 Okayy. Thats all. Thank you.

1 comment:

  1. halalalallala!! dentist-wannabe yg jiwaaaaang! :))

    ReplyDelete

Sebijik comment anda amatlah berharga untuk saya.